ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سازمان ملل: هر ساعت دو مادر در غزه کشته می‌شوند

سازمان ملل: هر ساعت دو مادر در غزه کشته می‌شوند هیئت زنان سازمان ملل امروز -یکشنبه- اعلام کرد، هر ساعت دو مادر در نوار غزه کشته می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این هیئت در توییتی ضمن بیان اظهارات مذکور نوشت، کودکان در غزه تنها آغوش امن، یعنی آغوش والدینشان را از دست می‌دهند و این مساله باید متوقف شود.

در همین راستا، سازمان یونیسف نسبت به قحطی در غزه هشدار داد و خواستار آن شد که کمک‌های بشردوستانه به سرعت به همه کودکان و خانواده‌های مستقر در این باریکه برسد.

به نقل از سایت خبری المیادین، صندوق کودکان سازمان ملل متحد «یونیسف» اعلام کرد که خطر مرگ بر اثر گرسنگی در غزه واقعی شده است. این نهاد خواستار آن شد که کمک‌های بشردوستانه سریع و ایمن به همه کودکان و خانواده‌های این باریکه برسد.

پیشتر اعلام شده بود که برخی از کودکان بر اثر گرسنگی در نوار غزه تحت محاصره جان خود را از دست داده‌اند.

دولت غزه اخیرا اعلام کرد که بیش از ۱.۸ آواره در نوار غزه با ناامنی غذایی، آب و دارو روبرو هستند و از شرایط بدمعیشتی و سرپناه ضعیف رنج می‌برند.

همچنین «ژولییت توما»، مدیر ارتباطات آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطین «آنروا» به روزنامه نیویورک تایمز گفت، بدون برقراری آتش بس موقت، قطعنامه شورای امنیت پیرامون افزایش کمک‌های انسانی به نوار غزه دستاورد چندانی برای این باریکه نخواهد داشت.

وی از این قطعنامه استقبال کرد و گفت، زمان درباره اینکه چه اتفاقی خواهد افتاد و نیز درباره میزان اهمیت افزایش این کمک‌ها قضاوت خواهد کرد.

شورای امنیت روز جمعه قطعنامه افزایش کمک‌های انسانی به نوار غزه و فراهم کردن شرایط آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی را تصویب کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار